Radioskuggaaaa

Hej mina nära och kära!

Det är så svårt att hålla kontakten med folk emellan varven och det gör mig lite ledsen. Som igår till exempel, hade lovat både systra mi och bästa bästa Fia att vi skulle prata på Skype, men så hamnar vi på ett ställe där det inte fanns minsta lilla mottagning. Inte ens pyttelite! Kommer bli så en del ibland, speciellt som nu när vi befinner oss mellan 2 städer.

Sov över på en rastplats vid ett stort vattenfall som heter murray falls, där fick man bada också men det va fan alldeles för kallt för mig. Badkruka som man gått och blivit på senare år!
Vi träffade ett gäng malmögrabbar på eftermiddan där också, dom va trevliga och berättade bland annat att dom rest längs östkusten i 5 månader osv osv. Dom bodde också i en van (något större än våran skulle jag vilja kalla den) och den ena killen påpekade att dom "inte är så kinkiga med boende nu när man delat boende i bil och vätskor med varandra"..... Vet inte heller hur jag ska tolka det men jag tycker det lät lite.....speciellt.

Nu är vi påväg till townsville, har hållt på att beta av den här vägen i 2 dagar nu så vi får se om vi kommer fram idag eller om det blir i morron eller om 1 månad. Haha.
Suger att man inte kan lägga upp bilder via telefon, men så fort vi hittar wifi till datan så ska vi slänga upp lite ögongodis åt er ;)

Hur som helst, jag saknar er där hemma jättejättemycket :( önskar ni kunde komma hit hela bunten.
(Och Bettan! Det va jättekul att prata med dig på Skype här om dan, måste försöka komma i kontakt snart igen tycker jag!)

/Josefine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback