Senaste dagarna

Det är så svårt att hitta på vad man ska göra. Eller vi vet ju vad vi vill göra, hyra mc, snorkla osv osv men det är svårt att veta var man ska börja! Det finns massor och åter maaaassor med "bolag" som har olika erbjudanden som i princip samma saker. Det gör det lite svårt att välja. Men idag ska vi hur som hest försöka boka nånting. Helst snorkling om jag får bestämma! ;)
 
Igår var vi ute och gick för att leta efter mc-uthyrningen, men det vart ju mindre lyckat eftersom gpsen ledde oss åt helt fel håll. Så helt plötsligt (utan att riktigt veta vart vi var) stod vi framför en.. djugel? Tätt med konstiga höga träd och olika palmer, busk och saker som hängde från träden. Lät precis som en djungel också med alla kakaduor som flög runt och bråkade på varandra.
   Vi gick i alla fall tillbaka och slängde oss i poolen istället. Veeeeery nice.
 
Så var vi till zoot också, tog på sötvattenkrokodiler och hamnade mitt i ett barnkalas... kommer lite bilder på det här nedanför! Inte barnkalaset då, men från zoot.
 
Kom nyss från stan, ska in lite senare igen och köpa lite alcohooool tänkte vi! 4l (äckligt) vin för 12 AUD, vilket är vääääldigt bra pris, under 80 kr! Man fick inte handla "stark" alkohol förrän kl 4 på eftermiddan så vi får vackert vänta. Det fanns både Kopparbergs och rekorderlig i affären, fast dom kostade jättedyrt :( bacardi breezer hade dom också, i många andra smaker än vad som finns i Sverige, SOM VANLIGT. Sverige är bra tråkigt ibland när det kommer till godis i flytande format.
   Vi hittade även på träden där flyghundarna är på dagarna!!! Typ 20 stooora träd längs en gata som va KNÖKFULLA av såna där, verkligen helt fullt!!! Illa lät dom också. Eftersom träden var så höga så var det svårt att få nån bra bild, men jag slänger väl upp ett par dugliga! Nu regnar det igen, David är uppe på rummet och nu kom Nick (en lite rolig engelsman som vi träffade igår) och satte sig vid mitt bord. Så här kommer bilderna jag lovat, pusshej på er!
 
/Josefine
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback