hejhejhejhejehej

Igår när solen gått ner så kunde vi äntligen gå ut! Som pappa sa, "när solen går ner kommer rödskinnen ut". Satt bara inne på rummet heeela dagen eftersom solen bara fräter på huden som är solbränd. Inte så kul. Man vart bra jävla rastlös kan jag säga!
   Vi köpte 2 nätter till i ett rum delat men 2 andra här på tropic Days, sen flyttar vi till global backpackers waterfront och provar på det i 4 nätter. Det ligger precis vid lagunen, himla härligt! Var där och gick en sväng igårkväll, det var så fint. Massor med spotlights nästan överallt som lyste upp palmerna och byggnaderna i olika färger, folk som stod och spelade saxofon, flöjt, gitarr och sjöng när man gick efter vattnet, Och stjärnklart var det också! Rena rama filmscenen. Men vi har fortfarande inte sett nån måne!?
   Gick i några "aborginaffärer" också och jag tänkte så mycket på dig då mormor, för dom hade verkligen allt som du skulle gilla! Massa små och stora statyer på buddor och såna där saker, doftljus, tvålar som luktade gott, rökelser och oljor. Verkligen allt som skulle göra dig helt salig!
 
Fick även en hel flaska rödvin av amerikanen som åker hem idag, Han ville inte dricka upp den så då gav han bort den till oss, snäll! Du skulle varit här nu farmor så kunde vi delat på den! ;-)
   Idag är det lite mulet så vi kanske åker in till stan lite senare. Nu ska vi i alla fall gå och brottas med tvättmaskinerna, få se hur fan dom funkar. Förstår mig ju nätt och jämnt på den vi har hemma, så ska man tvätta i dom här som ser ut att komma från stenåldern. Jaja. Heja oss!
 
Puss på er!
/Josefine

Kommentarer
Lena säger:

Glöm inte bort att fota så ni tar med er bilder hem så vi får se sen.

2013-03-09 | 07:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback