Visningar

Idag har vi våran tredje visning av bilen. Vi har haft sån otur tidigare med struligt folk, det är inte det att de tidigare visningarna av bilen har sagt att dem inte är intresserade, snarare att dem inte kan bestämma sig.
 
Första paret som ringde på bilen ville att vi skulle visa den på en gång. Problemet var att dem befann sig i staden bredvid. Men sagt och gjort, vi gick till bilen och skulle börja köra när hon ringer igen och ber om vi kan visa den imorgon istället, visst svarar vi. Vi åker därefter till staden där vi ska ses morgonen därpå pch väntar. I flera timmar sitter vi bara och väntar, tillslut skriver vi och talat om att vi faktiskt är
På plats och det bara är att skriva när de vill ses. En stund senare får vi ett sms där de säger att de inte är intresserade längre.
 
Par nummer två visar vi faktiskt bilen ocj de är väldigt intresserade. De ska tänka på de säger dom, ett par dagar senare skriver dom att dom är intresserade av bilen men undrar om vi kan tänka oss gå ner i pris. "Visst" tänker vi och skriver att vi kan tänka oss gå ner 200 dollar. Då slutar dom svara. 24 timmar senare skriver vi till dom igen för att vara säkra på att dom fått vårat meddelande, och får då tillsvar; att dem har haft fullt upp med att leta jobb så de har inte haft tid.   VARFÖR I HEL*VETE SKRIVER DOM DÅ ATT DE ÄR INTRESSERADE OCH VILL PRUTA NÄR DE INTE ENS HAR TID!
Så där har vi stadiet på par nummer 2.
 
Par nummer 3 var från Finland. Döm verkade smått intresserade också men skulle höra av sig om ett par dagar, då de skulle kolla på många bilar. 
Vi har inte hört något sen dess.
 
Och så idag, de ringde ett par killar sent igår kväll och ville titta på bilen, så vi ska snart åka in till cairns för att visa upp den en tredje par. Vi får se hur pass intresserade dem är.
 
 
Så, det är egentligen inte de att folk är ointresserade, hittills har minst ett par hört av sig varje dag för att få se på bilen, de är bara det att allt verkar falla mellan fingrarna på dem. Och det är det som gör det så jobbigt för Josefine och mej, vi kan bara vänta. 
Vi lever nu utanför cairns i kringtrakterna för att spara pengar, istället för att bo på camping i cairns. Så varje gång vi ska visa bilen måste vi in och böka runt i staden osv.
Inatt däremot, om vi inte får bilen såld idag heller ska vi överväga en natts camping mest för att få duscha, då vi börjar bli riktigt äckliga. Man påminner lite om en sotare upptäckte jag då jag fick tillgång till en spegel här imorse haha.
 
//david
 
 
PS.
vi har nu visat bilen för 2 grabbar, dom var riktigt intresserade, men dom gav ett riktigt fult skambud så vi tackade nej. Dom sa dock flera gånger att vi skulle ringa när vi ändrat oss, så sugna det var dom. Men aldrig. redan oprutat är våran bil även av de finare i våran prisklass. Nu ska vi iallafall ta in på camping och duscha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback