Nöjespark!

Dreamworldspär namnet på parken som just nu är vårat hem sen ett par dagar tillbaka! Bokstavligt, sover på deras gigantiska parkering. En rätt häftigkänsla att kolla ut på kvällen och ha tusentals tomma parkeringsplatser helt för en själv, väcker racingtankarna. de är ett vattenland så det är 2 parker på samma ställe också kan man säga. Bergochdalbanor på ena stället och stora vattenrutchkanor på andra stället.
Fanns dessutom ett litet zoo i parken, med lite allt möjligt. Bland annat dessa härliga bengaliska tigrar! Mäktig syn att se dessa stora djur så nära och med människor dessutom.
Här brottas en av skötarna med en av de yngre tigrarna.
 
Inga som helst grejer för att skydda sig Hade parkskötarna. 
Entrén 
loopar
Forsränning
The tower of terror. Frittfall på 2 av sidorna och Bergochdalbana på andra sidan. Man skjuts iväg i en vagn genom ett långt rör sittandes baklänges och åker sedan rakt upp i tornet på bilden, och när farten tar slut faller man tillbaka hela vägen fast då "sittandes åt rätt håll".
Barnshower
Vattenlandet. Notera den gigantiska tratten som var en av vattenattraktionerna!
Känguru, lataste djuret i världen?
Bilar på räls. Gick i ca 2 km/h. Om man stampade på gasen gång på gång kunde man bli utkastad. Man fick köra försiktigt med andra ord för att inte "åka ut/av"
Känguru, lataste djuret i världen?
 
 
Detta är sättet vi firar varlborg! Blir ytterligare en dag i parken imorgon sen blir det att åka vidare mot nya äventyr!
 
/david
 

Kommentarer
Mats o Birgitta säger:

Hej! Verkligen kul att läsa om allt ni företar er. Är avundsjuk på det mesta ni gör men kanske inte själva campinglivet. Samtidigt nödvändigt för att ni ska få uppleva allt och få minnen för livet. Fantastiska bilder hela tiden. Superkamera? Ha det så bra. /Mats o Birgitta

2013-04-30 | 15:19:18
mamsen säger:

Det var då lata kängurur...de ska väl hoppa omkring som man ser på tv:n ;-)..spännande å se vart ni far iväg till nu..vi hörs säkert imorrn (idag för er )..nu ska jag sova...

2013-05-01 | 21:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback